Здравствуйте, я ищу магазин с широким ассортиментом корма для моего питомца. Какие бренды у вас представлены и возможна ли быстрая доставка до моего адреса? Есть ли у вас акции или скидки на первый заказ?
Доставка продуктов
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22023-10-10 11:34:12
У нас в семье трое детей и два питомца. Представьте, как сложно совмещать покупки для всех! Поэтому я предпочитаю покупать товары для животных с доставкой с интернет магазина Auchan https://auchan.zakaz.ua/ru/categories/f … ls-auchan/ Онлайн-шоппинг экономит мое время, а Auchan гарантирует качество и быструю доставку.
Поделиться32024-07-22 14:53:28
Я завжди дбаю про здоров'я та раціон свого кота, тому обираю лише найкращі корми. Нещодавно замовила корм Acana на сайті Petslike.ua і була приємно здивована якістю сервісу та швидкістю доставки. Корм був добре запакований і свіжий, що дуже важливо для збереження всіх корисних речовин. Мій кіт відразу полюбив цей корм, і я бачу позитивні зміни в його здоров'ї та поведінці. Його шерсть стала блискучою, а енергія на вищому рівні. Дуже задоволена своїм вибором і точно замовлятиму знову. Рекомендую всім любителям котів!